4 vuotta ago

Eristyksissä 1: tutkija Salla-Maaria Laaksonen

Podcastaajien piti hajaantua ympäri Eurooppaa, mutta eihän siitä mitään tullut – Salla palasi takaisin Suomeen, joten Olli soitti hänelle internet-puhelun kotikonttoristaan ja kysyi, mitä tutkija tekee eristyksissä.

Tämä jakso aloittaa Askelpalauttimen minituotantokauden, jolla haastatellaan ei-kasvokkain erilaisia ihmisiä siitä, miten heillä menee ja mitä he tekevät tietokoneillaan juuri nyt. Muuttiko etätyö kaiken vai onko meininki entisellään?

PS: Haastattelu äänitettiin maaliskuun puolivälissä eli pari viikkoa sitten, mutta oli niin julmettu säätö ihan kaiken kanssa, että jakson ehti julkaista vasta nyt.

PPS: Jos sinulla on mielessä kiinnostava tyyppi, jota kannattaisi jututtaa, vinkkaa!

Materiaalia


Askelpalautin-podcast on poikkeuksellisesti vain Olli Sulopuisto sekä vaihtuva vieras. Keskustelua jakson aiheista voi jatkaa Twitterissä aihetunnisteella #askelpalautin tai Facebookissa Askelpalautin-ryhmässä.

Jakson leikkasi ja äänituotti Risto Pikkarainen, tunnusmusiikkina kuultava kappale on nimeltään Crunch ja logon valokuvan otti Samuli Ikäheimo. Askelpalautin-podcastin tuottaa Jaksomedia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *