4 vuotta ago

Faktat nettiin (tai tulee turpiin)

Kaikkihan sitä tahtovat: kertoa tekemisistään internetissä niin, että kansa kiinnostuu ja retweettejä sataa. Mutta miten se tapahtuu? 

Kutsuimme Faktat nettiin -kirjan tekijät vieraaksi studioon, mikä olikin aika helppoa, koska he ovat Petro Poutanen ja – tadaa – Salla-Maaria Laaksonen. (On edelleen epäselvää, onko Salla tässä jaksossa ainoastaan haastateltavana vai myös haastattelijana. Kvanttipositio?)

Millaista yleistä internet-viisautta kirjaan on ammennettu? Mitä hyötyä siitä on ihmisille, jotka eivät suostu koskemaan nettiin pitkällä tikullakaan? Ja miten tehdään päräyttäviä Powerpoint-presiksiä?

PS: Jakson otsikko ei ole Petron ja Sallan.


Materiaalia


Askelpalautin-podcast oli tällä kertaa tohtori, toinen tohtori ja toimittaja eli Salla-Maaria Laaksonen, Petro Poutanen sekä Olli Sulopuisto. Keskustelua jakson aiheista voi jatkaa Twitterissä aihetunnisteella #askelpalautin tai Facebookissa Askelpalautin-ryhmässä.

Jakson leikkasi ja äänituotti Risto Pikkarainen, tunnusmusiikkina kuultava kappale on nimeltään Crunch ja logon valokuvan otti Samuli Ikäheimo. Askelpalautin-podcastin tuottaa Jaksomedia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *