5 vuotta ago

Newsfeed ja story tappeli – kumpi voitti?

Alussa on uutissyöte, ja newsfeed oli kaikkien mielestä hyvä. Okei, ei kaikkien – osa käyttäjistä valitti suureen ääneen, mutta silti palveluiden käyttömäärät kasvoivat. Sitten Snapchat keksi storyt, eikä mikään ollut enää ennallaan. Miksi näin kävi ja mitä siitä seuraa?

Askelpalauttimen newsfeed vs storyt -jaksossa pohditaan ilmiön syitä, kuullaan miksi Otto tahtoo algoritmisesti järjestellyn Twitter-näkymän, miksi Olli on päätynyt käyttämään Facebookia typerimmällä mahdollisella tavalla ja mitä tapahtuu on, kun Salla postaa elämänsä ensimmäisen storyn.

Linkkejä


Askelpalautin-podcast on tohtori, tietojenkäsittelijä ja toimittaja eli Salla-Maaria Laaksonen, Otto Ahoniemi sekä Olli Sulopuisto. Keskustelua jakson aiheista voi jatkaa Twitterissä aihetunnisteella #askelpalautin tai Facebookissa Askelpalautin-ryhmässä.

Jakson leikkasi ja äänituotti Risto Pikkarainen, tunnusmusiikkina kuultava kappale on nimeltään Crunch ja logon valokuvan otti Samuli Ikäheimo. Askelpalautin-podcastin tuottaa Jaksomedia.

Tämä on Askelpalauttimen ensimmäisen tuotantokauden viimeinen jakso.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *